Robot Aspirator Piscina, Intretinere si Igiena piscina

Oriunde am avea piscina, acasa, la hotel pensiune sau SPA  este nevoie sa fii la curent si sa respecti o serie de reguli de intretinere si de igiena. Daca piscina este descoperita retine ca  in piscina  se pot adaposti si dezvolta o multime de bacterii, virusuri si alte microorganisme ce pot dauna grav sanatatii.

Din acest motiv, pentru a evita problemele, incepe prin a schimba apa din piscina o data pe an. pH-ul apei din piscina ar trebui sa se situeze intre valorile de 7.0 si 7.4. Aspira piscina cu roboti de aspirare profesionali ori de cate orie este  nevoie mai ales pe timp de vara, cand piscina este folosita frecvent. Curatarea unei piscine devine o operatiune usoara, fara efort prin utilizarea unui robot pentru piscina automat.

Un robot aspirator Zodiac profesional pentru piscina  curata automat depunerile de pe fundul piscinei, peretii piscinei, precum si linia apei acolo unde depunerile de calcar sunt cele mai vizibile. Alegerea celui mai adecvat robot aspirator de piscina trebuie facuta in functie de marimea piscinei, forma piscinei, daca e cu liner piscina sau placi vitroceramica. Conatcteaza-ne prin e-mail: office@impactspa.ro sau telefonic: 0756 342 150

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now Button