Relaxarea intr-un Jacuzzi distractie si sanatate!

Relaxarea in jacuzzi inlatura stresul si este un tratament foarte eficient pentru ca relaxeaza corpul si mintea ajutand la eliberarea de problemele de zi cu zi. Dupa sedintele in Jacuzzi somnul este mai usor si mai odihnitor. Pe langa beneficiile terapeutice si medicale minipiscina SPA este locul cel mai potrivit pentru a-ti invita prietenii la o discutie si la o baie fierbinte.

Jacuzzi-ul ofera o gama larga de optiuni, de la masajul tesuturilor in adancime pana la masajul usor, relaxat. In timpul hidroterapiei muschii se relaxeaza si presiunea asupra nervilor periferici este inlaturata. Hidromasajul imbunatateste circulatia si se combina cu efectul caldurii pentru a accentua puterea de vindecare a corpului. Prin imbunatatirea circulatiei si accelerarea arderii celulare hidromasajul ajuta foarte mult in curele de slabire.

Temperatura apei ajuta la dilatarea vaselor de sange, sporind fluxul de sange si imbunatatind circulatia. Acest lucru ajuta tesuturile obosite si lezate sa se vindece, pielea sa fie mai stralucitoare si imbunatateste digestia.

Doctorii si hidroterapeutii recomanda jacuzzi pentru relaxare si recuperare in urma unor raniri sau a unor dureri cronice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now Button