Hidroterapia mentine sanatatea generala

Impact Spa va prezinta procesul de hidroterapie prin cazile de hidromasaj de ultima generatie tehnologica ce se desfasoara intr-un anumit tip de cada conceput in stil antic al masajului cu apa, extrem de popular. Prin caldura apei, fiind extrem de relaxanta, si stimulatoare pentru muschi, care, pe langa faptul ca maseaza corpul ne face sa ne simtim confortabil mental.
Hidroterapia este considerata o masura adecvata pentru a mentine sanatatea generala a unui individ si stimuleaza circulatia sangelui in tot organismul. Hidroterapia s-a dovedit a fi benefica atunci cand vine vorba de vindecarea naturala a corpului prin cazile de hidromasaj oferite de www.impactspa.ro.
Hidroterapia este acea forma a unui proces de relaxare a muschilor, previne spasmele, atenueaza entorse, dureri de spate, si elibereaza de oboseala si de stres. Adaugand in apa fierbinte uleiuri esentiale, relaxarea este absolut garantata, deoarece mirosul lor, ridicat de aburii fierbinti vor ajunge in zona olfactiva a creierului, ajutandu-l sa se relaxeze. Desi nu este imperios necesar sa detineti o cada cu hidromasaj este totusi o investitie foarte buna.
Daca va decideti sa va cumparati o cada cu hidromasaj, tineti cont de urmatoarele aspecte:
  • Forma (patrate, dreptunghiulare, ovale) – Puteti alege ce forma va doriti. Iar daca doriti o cada cu hidromasaj pentru gradina, oferta poate fi si mai diversificata. Gasiti in cadrul site-ului descrierile pe larg pentru fiecare cada de hidromasaj inclusiv instructiunile de folosire si montaj.
  • Spatiu (numar persoane) – Exista cazi cu hidromasaj pentru una, doua sau mai multe persoane. Depinde de marimea incaperii sau spatiului existent al dvs si de cate persoane il vor folosi odata.
  • Duze – acestea sunt amplasate strategic, astfel incat sa maseze spatele, picioarele si alte grupe de muschi care trebuie masate. Pentru cazi de hidromasaj personalizate contactati-ne telefonic sau prin intermediul formularului de contact de pe site.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now Button