Cada cu Hidromasaj, Montaj, Utilizare

Orice cada cu hidromasaj model nou trebuie sa corespunda privind prevederile pentru protectia fonica. Este indicat si necesar ca intre cada si perete sa existe o banda izolatoare, snur siliconic de protectie, pentru a evita alipirea cazii cu hidromasaj de perete.

Test etanseitate inainte de a monta si izola complet cada,  umplem cada cu apa si o lasam  timp de o ora dupa care pornim pompele de aer si apa timp de aproximativ 15 minute. In urma acestei proceduri vom observa eventualele deficiente de etanseitate aparute in timpul transportului sau al operatiunii de montaj.

Conectarea la reteaua de alimentare cu energie electrica a cazii cu hidromasaj trebuie realizata numai cu o firma autorizata in lucrari de instalatii electrice. Nu trebuie sa ignoram masurile de siguranta. In cazul in care cada cu hidromasaj nu are deja intrerupator diferential este obligatoriu montajul acestui intrerupator

Montam cada cu hidromasaj astfel incat sa putem avea acces la partile tehnice (pompa, intrerupator, armatura etc.), pentru a nu deteriora placile de faianta sau gresia in cazul in care este necesara sa efectuarea anumitor lucrari de intretinere sau reparatie.O buna functionare a cazii cu hidromasaj este strans legata de modul in care o utilizam cada.Exemplu, o conditie esentiala este ca apa sa acopere toate duzele.

In cazul cazii cu hidromasaj,  recomandam sa utilizati cazi atestate si construite cu sisteme originale, deoarece iti ofera o siguranta sporita si o intretinere mai usoara. Montajul cazii cu hidromasaj trebuie sa fie intr-un spatiu care sa permita scurgerea completa a apei in sifonul de scurgere din pardoseala.Racordurile de apa rece/calda trebuie asigurate cu supape suplimentare, iar cel electric trebuie prevazut cu un intrerupator de protectie separat.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now Button