Cabina de dus, aspect si utilitate

Cabina de dus a evoluat foarte mult ca aspect si utilitate, oferind mai mult spatiu, functii multiple, versatilitate si estetica vizuala pentru baie creand un design armonios baii. Cabinele de dus, prin utilitatea lor, au ajuns sa fie intrebuintate mult mai des, chiar de mai multe ori pe zi. Cabina de dus, are avantajul de a oferi beneficiarului mai multa intimitate ea avand o forma mult mai ergonomica si practica in utilizarea ei.

Peretii dusului ofera un design elegant modern si pot fi transparenti, semi-transparenti sau gravati. Transparenta peretilor este aleasa in functie de personalizarea nivelului de intimidate. In interiorul unei cabine de dus avem posibilitatea de a avea la indemana produsele utile dusului avand rafturi din constructie.

Majoritatea cabinelor de dus moderne au din costructie si bancuta de repaus sau pentru a beneficia in totalitate de actionarea functiilor de hidromasaj a cabinei. Inainte să optezi pentru o cabina de dus, ananlizeaza si descopera care model se integrează mai bine in baia ta. Cabina de dus iti ofera momente de satisfactii, placeri si bucurii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now Button